17 Aralık 2010 Cuma

yeni gelişmeler öncesi..

elim gitmiyordu blogumu açmaya .bugün cesaretim geldi.
2 haftalık tatilin(daha doğrusu karmaşa,koşturmaca ve karar öncesi iç sıkıntısı hallerimin)sonuna geliyorum.pazar dönüş var.
aslında dönmemeyi planlıyordum.ama işler planladığım gibi gitmedi.okadar karmaşıkkki yapmaya çalıştığım işler.duyanlar gülüyor ve acıyor halime.henüz bir yardım eden bulamadım.açık sandığım yollar tıkandı.başka yollar açılmaya yüz tuttu.biraz ümitlendim.çokça ağladım.hayatın daha bir farkına vardım.
geçen zamanın.ömrün dediğin şeyin ne olduğunu anlamaya başladım sanırım..
ama depresif hallerimin sonuna geldim..
artık hareket zamanı.
ya şimdi ya hiç birzaman...
sosyal sorumluluk projelerini araştırıyorum..katılableceğim,faydalı olabileceğim projeler..varsa bildiğiniz duyduğunuz önermek istediğiniz çok sevinirim.
tarih okumaya başladım..daha çatalhöyükte takılıp kaldım ben..aman allahım ne kadar küçük bir dünyada yaşıyormuşum.herşeyden ilgisiz alakasız.tıpla kendini çevrelemiş.hiç okuyamazsanız.www.catalhoyuk.com'a bir göz atın olurmu.
kitap okuyorum ne zamandır ertelediğim kitaplarım vardı.onlara başladım eş zamanlı. aklımdayken mümin sekmanın ''kişisel ataleti yenmek'' kitabını okuyun lütfen.okuyamam vaktim yok demeyin.kısa ,bir çırpıda biten bir kitap.ama bitirdiğinizde iyiki okumuşum diceksiniz.
şimdilik böyle ..umarım sizlerde iyisinizdir.

5 yorum:

nihalasli dedi ki...

Mumin Sekman in bu kitabini merak ettim, okumak lazim.Senin adina sevindim.Tarihimiz konusunda haklisin ne kadar gerideymisim neler kacirmisim diyor insan ogrendikce..Tarih okumayi bende seviyorum ozellikle kiyida kosede kalmis seylerden haberdar olmak cok daha hosuma gidiyor.Sevgiler

zeynep dedi ki...

içsel sıkıntılarını gidermek için -en azından-teşebbüste bulunman sevindirdi beni doğrusu..yanılmıyorsam YASEMİN YALÇIN AKTOSUN yada NEVZAT TARHAN ın kişisel eğitim seminerleri oluyor..senin için faydalı olurmu bilmem ama bende bu ara biyerlere gitmek istiyorum..hayırlısı olsun..

elif dedi ki...

sevgili nihalaslıcım öneririm kitabı.özellikle bu tür kişisel gelişim kitaplarından hoşlanıyorsan.kısa öz akıcı...
sevgili zeynep çok teşekkürler.teşebbüs bile insanı rahatlatıyor inan.canım çok sıkkın olduğunda eskiden yaptığım bir şeyi yapmaya başladım bide.derdimi çokmu büyütmeye başlıyorum gözümde.buna fırsat vermeden hemen açıyorum dünya haritamı.okadar ülkelere bakıyorum.tr yi buluyorum.ordan yaşadığım şehri.ordaaan hastaneeyi .ordan polikliniğimi.derken aslında ne kadar küçük bir şeyle uğraştığımı farkediyorum.belki saçma gelebilir sizlere ama bana çok faydası oluyor bu ara.
sevgiler

Adsız dedi ki...

elif bence genç beyin okumalısın.maddi manevi tüm sıkıntılarının gideceğine eminim.reklam filan yapmıyorum kesinlikle.şimdiye kadar çıkmış tüm sayılarını çok makul bir fiyata aldım.ve hayatımda öyle ciddi yanlışlardan döndüm ki anlatamam..o kadar iyi geldi ve hala da okuyorum.inşAllah bütün sıkıntıların gidecek.gençbeyin.org a girip dergiyi en azındna incelemeni tavsiye ederim.7 tl gibi bir fiyatı var ve elinden bırakamayacaksın.hem huzura kavuşmak,hem yaşantını düzenlemek hem kendin ve ailen adına faydalı şeyler yapmak için ne istersen tüm sorularının cevabını bulacaksın.ücretsiz seminerleri mevcut.başka seminerleri de var ..
o kadar istiyorum ki mutlu olmanı hayatındaki cevapsız sorulara cevaplar bulabilmeniçsoysal sorumluluk projesi olarak kardeşiniseç.com dan bir kardeş seçtim kendime.sadece sevgi isteyen küçücük yürekelrin elindne tutabilmek..yüreğini hafifletecektir..çevrendeki insanların neden gözyaşı dökmene izin verdikelrini de anlayamıyorum..
yeni yıl yüreğindeki tüm hüzünleri gidersin..
sağlıcakla kal..

elif dedi ki...

sevgili balparecim..
iyi dileklerin için çook çook teşekkür ediyorum..
yarın ilk olarak genç beyin dergisini alıcam..umarım dediğin gibi iyi gelir banaa..
yeni yıl hepimize iyi gelsin,hayallerimiz gerçek olsunn.mutlu olalım huzurlu olalımm..
sevgiler..