5 Mayıs 2010 Çarşamba


''Bir kapıdan içeri girip birine ilk defa elinizi uzattığınızda, o kişinin hakkınızda geri dönüşü olmayan düşünceler edinmesi en fazla üç saniye sürer. Kendiniz hakkında yüzlerce sinyal gönderirsiniz ve insanlar, siz somut bir şeyler yapma çabasına girişmeden çok evvel bu sinyalleri okur ve buna göre tepki verirler.

Camille Lavington, her seviyedeki yöneticilere profesyonel hizmet veren bir iletişim ve kişisel imaj danışmanıdır. Sadece Üç Saniyeniz Var'da, kişinin bireysel kariyer hedeflerini tanımlayarak, dayanıklılık ve kırılganlığını ölçerek ve bulunmak istediği pozisyona uyum sağlayabilmesi için neler yapması, nasıl konuşması ve giyinmesi konusunda stratejilerini paylaşıyor.

Camille Lavington CNBC, IBM, Oracle, Pepsi, Pfizer, Swarovski, Xerox, Unilever, Conde Nast gibi dünya çapında birçok şirkete danışmanlık yapmaktadır.''

tesadüfen elime geçti bu kitap, kitabı bir çırpıda okudum geçen gün.bence güzel,akıcı,basit öneriler var içinde,küçük küçük tavsiyeler,okurken hımmm diyeceğiniz tiyolar var...bu tarz kitaplara ilginiz varsa bir gözatın derim..

5 yorum:

Hande dedi ki...

dün akşam tam çıkarken D&R da görmüştüm bu kitabı. ismi ilgimi çekmişti, ama almadım. bir dahaki gidişimde alıcam :)

Benhurum dedi ki...

Tavsiyeni derhal dikkate alıyor ve bu akşam kitapçının yolunu tutuyorum:) Sonucu da paylaşacağım;) teşekkürler...

elif dedi ki...

hande benimde ilk olarak ismi ilgimi çekmişti:)ama sonra almakla iyi yaptığımı anladım..

ayşen umarım hoşlanırsın kitaptan..
okuduktan sonra yorumlarınızı bekliyorumm..
sevgiler..

bilge dedi ki...

Merhabalar tavsiyenizi bir köşeye yazdım kitabı almalıyım merak ettim paylaşımınız için teşekkür ederim sevgi ve dostlukla...

elif dedi ki...

bilge kesinlikle sıkıcı değil kitap.hatta yazarın şöle yapın böyle yapmayın dediği şeyler bile yazarın dilinden dolayı iğneleyici gelmiyor insana.
yorumlarını merakla bekliyorum..
sevgiler..